Posters, Affischer och Plansher

Säg hejdå till vita och tråkiga väggar!

Vill du beställa konstaffischer med vackert svenska motiv? Upptäck vårt utbud av posters, affischer och planscher online till ett riktigt bra pris. Nedan kan du hitta några av våra favoriter från konstnär Jan Birkehag.
Jan Birkehag har sitt säte i Falun, Dalarna. Bland annat har en kollektion konstkort tryckts upp från akvareller till färdiga konstkort och sålts på Cypern. Flera av Birkehags motiv och konstverk går att beställa som canvastavlor, vykort och tryckta posters. Posters går att rulla ihop och är lätta att transportera. De kan dessutom vara en bra gåva, julklapp eller födelsedagspresent för någon som håller på att flytta i och med dess enkla natur.

Fler affischförslag finns under galleri

De flesta bilder går att beställa som motiv till posters/affischer/planscher. T.ex. de bilder under Sverige, Cypern, Kosteröarna, Grekland, Julkort och Falubilder. De exklusiva motiv som inte finns tillgängliga på webbplatsen går att beställa vid en personlig förfrågan – även dina egna motiv går att få på poster. Kontakta Jan Birkehag direkt genom kontakt här på webbplatsen. Leverans sker över hela Sverige med kort leveranstid.

Maila ditt poster-motiv

Maila din önskade bild, egen eller från webbplatsen, till birkehag.art@gmail.com så återkommer vi med pris och begär kompletterande uppgifter för att ni ska få en smidig upplevelse som möjligt.