Köp & leveransvillkor

Du som konsument sluter ett köpeavtal med:

Birkehag Art AB

Kontaktadress:
Trotzgatan 98 B, 791 71 Falun

E-post: jan@birkehagart.se
Telefonnummer: 023 540 00 eller 0705 55 76 00

Organisationsnummer: 556733-7521

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning.

Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta kundtjänst.

Birkehag Art AB reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Kan inte Birkehag Art AB leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order eller få erbjudande om ersättningsvara.

Birkehag Art AB ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Priser

  • Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms.

Fraktkostnad

  • Fraktavgiften räknas ut beroende på hur mycket du beställer. 2-4 planscher får du för samma fraktpris som 1 (42 kr). Planscher skickas i ett stabilt papprör med två ändlock i plast. Färdig för eventuell inramning.

Betalningsalternativ

  • Med betalkort. Vi erbjuder säker betalning genom PayPal. Vi lagrar inte dina kortuppgifter.

Betalning med konto-/kreditkort

I samarbete med PayPal (www.paypal.se) hanterar vi dina kortbetalningar och uppgifter krypterat enligt en internationell standard (SSL) så att du kan känna dig trygg när du betalar med kontokort via Internet. Vi tar bland annat emot korten Visa och MasterCard. (Verified by Visa och MasterCard SecureCode är senaste standarden för säker identifiering av kortkund vid Internetköp, så kallad 3D Secure)..

Leverans

  • Varorna skickas vanligtvis med Posten och levereras hem till dig eller hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Normal leveranstid är ca 5 dagar från det att ordern är mottagen och bekräftad.

En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Ej utlösta paket

Försändelsen ligger på utlämningsstället under två veckor. Skulle försändelsen inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

Sekretess

Birkehag Art AB tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Begäran skickas till jan@birkehagart.se.

Birkehag Art AB tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Force majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Övrigt

Vid eventuell tvist kommer Birkehag Art AB att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

Kundservice

Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta:

Birkehag Art AB
Trotzgatan 98 B
791 71 Falun

Tel: 023 540 00
Mobil: 0705 55 76 00
E-post: jan@birkehagart.se